περιβάλλον
Σωματείο εθελοντών πολιτικής προστασίας Β/Α τομέα Υμηττού

 

              Αγαπητοί πολίτες των μεσογείων

 

  Το σωματείο μας με τα αρχικά (Σ.Ε.Π.Π.Β/Α.Τ.Υ.) ήτοι, Σωματείο Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Βορειονατολικού Τομέα Υμηττού,  είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με αριθμό απόφασης Πρωτοδικείου Αθηνών 3996/08 και με τροποποίηση του Πρωτοδικείου Αθηνών υπ’αριθμόν 2304/2009. Επίσης ανήκει στις Εθελοντικές ομάδες της Πολιτικής Προστασίας και έχει λάβει αριθμό μητρώου 18/2009.

 

  Μεγάλο ποσοστό των μελών μας ανήκει στα σώματα ασφαλείας, κυρίως  αστυνομικοί υπάλληλοι, αλλά και πυροσβέστες. Δραστηριοποιούμαστε στη διαφύλαξη και προστασία του ελάχιστου πρασίνου που έχει απομείνει στην Αττική και συμβάλουμε με κάθε δυνατό και πρόσφορο τρόπο στην πολιτική προστασία και σε κάθε είδους ακραία καιρικά φαινόμενα.

 

  Επίσης, στόχος του Σωματείου αποτελεί η ειδίκευση και εξειδίκευση των μελών του, με συμμετοχή σε ενημερωτικά σεμινάρια και τακτική εκπαίδευση πάνω στο αντικείμενο της διαχείρισης κινδύνου και κρίσεων, προκειμένου να αποτελέσουν σημαντικό σύμμαχο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

 

  Κάθε προσπάθεια που καταβάλλεται από το Σωματείο μας για την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος του τόπου μας, γίνεται αποκλειστικά και μόνο με δικά μας “μέσα”, διαθέτοντας τον ελάχιστο χρόνο που μας απομένει για την προσωπική μας ανάπαυση για δραστηριότητες σε θέματα πολιτικής προστασίας.

 

  Η επέμβαση  μας σε πολλές περιπτώσεις πυρκαγιών τόσο στην γύρω περιοχή του Υμηττού όσο και στα τελευταία γεγονότα της Αττικής, μας έχουν καταστήσει  αρκετά έμπειρους ώστε να μπορούμε να συμβάλλουμε έμπρακτα τόσο στην πρόληψη όσο και στην καταστολή μιας πυρκαγιάς.     

 

  Η παραπάνω προσπάθεια των αστυνομικών υπαλλήλων που συμμετέχουν ως ιδρυτικά μέλη στο σωματείο, αλλά και των πολιτών εξίσου, πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα συνεχιστεί και στο μέλλον και είναι μια πρωτοβουλία η οποία αξίζει να βρει μιμητές.

 

  Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους έχουν βοηθήσει στην εθελοντική αυτή προσπάθεια, όπως τους Δήμους Παιανίας και Αγίας Παρασκευής, τη Στρατιωτική Διοίκηση Ανατολικής Μεσογείου (ΣΔΑΜ), την τράπεζα EUROBANK, την Ένωση αστυνομικών υπαλλήλων αττικής, τις εταιρείες TRITON EUROBATH, PALLET STORES, BI-KEI STUDIO και STARS CAFE, για την ηθική συμπαράσταση και υλική προσφορά.

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Λ. Λαυρίου 25, 153 51 Παλλήνη

 

Τηλ. - φαξ: 0030 - 210 – 6658808

 

e-mail: info@seppvaty.com  web site: www.seppvaty.com

 

 


Όνομα:
Σχόλιο:
 
 
Created by | INCOM CMS