Μαρκόπουλο
Συνάντηση για τα έργα στο Μαρκόπουλο

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

 

Στο δημαρχείο Μαρκοπούλου συναντήθηκε την Παρασκευή ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τον Δήμαρχο Μαρκοπούλου Σωτήρη Μεθενίτη, για την εξέλιξη των έργων της περιοχής.

 

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής Νάσος Αναγνωστόπουλος,  από την Περιφερειακή ενότητα Ανατολικής Αττικής ο προϊστάμενος του τμήματος υδραυλικών έργων Γιώργος Ψαρομιχαλάκης και η υπάλληλος της διεύθυνσης τεχνικών έργων Χριστίνα Μπρούλια και από τον Δήμο Μαρκοπούλου ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Χρήστος Δρίτσας, ο αντιδήμαρχος Βασίλης Μεθενίτης, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Μαρκοπούλου και του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μαρκοπούλου» Γιάννης Πολίτης και η προϊστάμενη διεύθυνσης τεχνικών υπηρεσιών Δήμου Μαρκοπούλου Κατερίνα Σκοπελίτη.

 

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τέσσερα έργα υποδομής που η υλοποίηση τους αναμένεται να αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής. Τα έργα αυτά είναι: η «Οριστική μελέτη αποχέτευσης ομβρίων περιοχής Βουρλέζας Πόρτο Ράφτη» (προϋπολογισμός: 337.777,93€), η «Ανακατασκευή στίβου στο δημοτικό στάδιο Μαρκοπούλου» (προϋπολογισμός: 800.000,00€), η «Συντήρηση ασφαλτικών οδοστρωμάτων περιοχής Πόρτο Ράφτη» (προϋπολογισμός: 1.027.720,00€) και η «Συντήρηση και αποκατάσταση ασφαλτικών οδοστρωμάτων και πεζοδρομιών Μαρκοπούλου» (προϋπολογισμός: 1.300.000,00€).


Όνομα:
Σχόλιο:
 
 
Created by | INCOM CMS