Κορωπί
Μεγάλο πρόβλημα με την ηχορύπανση

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019     Mesogianews

 

Οι κάτοικοι που διαμένουν στις περιοχές Κούπι και Δεξαμενή στο Κορωπί καταγγέλλουν την παντελή αδιαφορία των αρχών, μπροστά στο τεράστιο πρόβλημα της ηχορύπανσης που συντελείται στην περιοχή, από τον οικισμό των Ρομά. 

 

Καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, και όχι μόνο, η μουσική παίζει διαπασών και πολλές φορές επί εικοσιτετραώρου βάσεως. Έχει λοιπόν διάρκεια και ένταση που εμπίπτει στο νόμο περί ηχορύπανσης. 

 

Μάλιστα για αυτό το μεγάλο και διαχρονικό πρόβλημα, ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Κορωπίου τονίζει τα εξής: «Δυστυχώς το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης κωφεύει στις επανειλημμένες εκκλήσεις μας, ο Δήμαρχος Κορωπίου Δ. Κιούσης αδιαφορεί και το Αστυνομικό Τμήμα υποτίθεται ότι κάνει τη δουλειά του. Το αποτέλεσμα είναι όλη η περιοχή να υποφέρει πολλά και συνεχόμενα  μερόνυχτα από την ένταση και τη διάρκεια της μουσικής των Ρομά και οι αρχές να κοιμούνται ήσυχες. Ζητάμε άμεση λύση στο τεράστιο πρόβλημα της ηχορύπανσης που ταλανίζει τις περιοχές Κούπι και Δεξαμενή στο Κορωπί και υποβαθμίζει την ποιότητα ζωής των κατοίκων του».

 


Από: Θοδωρής
 Συμφωνώ απόλυτα με τον Σύλλογο και τις καταγγελίες του.
Κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους.
Από: Γιώργος Ν.
 Πλέον των ανωτέρω, υπάρχει και η υπερβολική ηχορύπανση, από οχήματα και μηχανές με "πειραγμένες" ή χωρίς εξατμίσεις. Σ' αυτά περιλαμβάνονται και τα μηχανάκια των "ντελίβερι". Οι εργοδότες των ανωτέρω δεν τους ελέγχουν;
Δεν γνωρίζω τι συμβαίνει γενικά στην πόλη, αλλά στην περιοχή μεταξύ των οδών Σπ. Δάβαρη-Βασ. Αδάμ- Σπ. Δήμα, η κατάσταση είναι ανεξέλεκτη. Ιδιαίτερα στη συμβολή της Βασ. Αδάμ με την Σπ. Δάβαρη, που αποτελεί σημείο συγκέντρωσης, με προφανείς επιπτώσεις στην υγεία των κατοίκων.
Από: Anoubis
 Κε Πρόεδρε του Συλλόγου, μαζί δεν ήσασταν στις διάφορες συναντήσεις, διαμαρτυρίες του Δημάρχου και του Δημοτικού συμβουλίου με Συνηγόρους Πολίτη, Αστυνομία κτλ, γιατί ομιλείτε για αδιαφορία;
Από: ανδρων επιφανων...
 ζουμε σε εναν τεραστιο βοθρο!!!
Από: Σωτήρης Πελ. (ο πραγματικός)
 Από Σεπτέμβριο με το νέο Δημοτικό Συμβούλιο θα πρέπει να δρομολογηθούν συναντήσεις με το νέο επιτελείο της κυβέρνησης σε επίπεδο Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Δικαιοσύνης.
Τα αποτελέσματα των συναντήσεων θα δρομολογήσουν ανάλογες πρωτοβουλίες από μέρους Δήμου και δημοτών.

Σωτήρης Πελ. (Ο πραγματικός)
Από: menios p
 elpizoyme sta kalytera
Από: Mairoula G.
 Ζούμε σε μια καταπληκτική πόλη με υπαρκτά προβλήματα.
Όσοι "ανδρων επιφανων" νομίζουν ότι όλα είναι βόθρος, καιρός είναι να μετακομίσουν σε άλλο νομό ή πόλη.
Γιατί κατοικείτε εδώ;
Όνομα:
Σχόλιο:
 
 
Created by | INCOM CMS