Κορωπί
Τροχαίο με δύο νεκρούς στο Κορωπί

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019     Mesogianews.gr

 

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα, με δύο νεκρούς, σημειώθηκε περίπου στις 10:45 σήμερα το πρωί στην Λ. Κορωπίου Μαρκοπούλου, στο Κορωπί.

 

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν ένα μεγάλο βυτιοφόρο όχημα που μετέφερε βενζίνη και ένα φορτηγό ψυγείο. Δυστυχώς ο οδηγός και ο συνοδηγός του φορτηγού είναι νεκροί, καθώς η καμπίνα του φορτηγού πολτοποιήθηκε! Ο οδηγός του βυτιοφόρου απεγκλωβίστηκε τραυματισμένος και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

 

Άμεσα αποκλείστηκε η Λεωφόρος και η αστυνομία ζήτησε από τους περίοικους που βρίσκονταν κοντά στο σημείο του τροχαίου να απομακρυνθούν, τουλάχιστον για 500 μέτρα.

 

Στο σημείο έσπευσε μεγάλη δύναμη της Π.Υ. Μαρκοπούλου και της Π.Υ. Κορωπίου, και ο διοικητής Π.Υ. Αν. Αττικής Χαράλαμπος Χιώνης, με εξειδικευμένο προσωπικό για αντιμετώπιση καταστάσεων με εύφλεκτα υγρά.

 

Η κατάσταση, λόγω του τεράστιου όγκου βενζίνης που μετέφερε το βυτιοφόρο, κρίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνη. Σύμφωνα με πληροφορίες του Mesogianews, θα πρέπει να γίνει μεταφόρτωση των καυσίμων και μετά να επέμβουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις για τον απεγκλωβισμό των σορών που βρίσκονται στο φορτηγό. Μάλιστα περίπου στις 11:10 αναφέρθηκε ότι υπήρχε διαρροή βενζίνης από το βυτίο!

 


Από: Icke
 Πολλά τα προβλήματα στην πόλη μας αλλά μετά από 3 ατοιχηματα στην πόλη μας περιμενο πρόταση από τους συνδέσμους που θέλουν την πόλη για να είναι δυρμαρχοι όχι την καραμέλα φτενε η αλλη η θα
Από: Κίμινι
 Μέσα σε 1 εβδομάδα 3 άνθρωποι χάνουν την ζωή τους και ένας χαροπαλευει.
Τα συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, μια προσευχή για να γίνει καλά στον άλλον κύριο.
Τι να πω!!!!!
Πριν αναζητήσουμε τις ευθύνες σε άλλους, να κάνουμε όλη μας την αυτοκριτική;
Σεβόμαστε τα όρια ταχύτητας; Όριο ταχύτητας στην Κορωπίου-Μαρκοπούλου 50 η 60 . Πάει κανείς με αυτήν;
Σεβόμαστε την διπλή λοριδα στο δρόμο αυτό ή κάνουμε προσπεράσεις αέρα - πατέρα;
Σεβόμαστε την μη χρήση κινητών σε ομιλία ή σύνταξη μυνηματων (νέα μόδα) κατά την ώρα οδήγησης;
Είμαστε α-διο-ρθω-τοι.
Όνομα:
Σχόλιο:
 
 
Created by | INCOM CMS