Σαρωνικός
Έκθεση φωτογραφίας #My_Saronikos

Τρίτη 7 Μαΐου 2019     Mesogianews.gr

 

Το Σάββατο 4 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας με τίτλο #My_Saronikos στο Πολιτιστικό Κέντρο Λαγονησίου. Η έκθεση αποτυπώνει σε εικόνες μια απολαυστική διαδρομή στις πανέμορφες τοποθεσίες του Δήμου Σαρωνικού, από τα Καλύβια, το Λαγονήσι και την Παλαιά Φώκαια, μέχρι την Ανάβυσσο και τη Σαρωνίδα.

 

Η έκθεση #My_Saronikos αποτελεί το επιστέγασμα μιας δημιουργικής συνεργασίας του Δήμου Σαρωνικού και της φωτογραφικής ομάδας Greek Instagramers Events, που έλαβε χώρα το Μάιο του 2018, στο πλαίσιο του προγράμματος τουριστικής προβολής του Δήμου. Περισσότεροι από 100 φωτογράφοι ξεναγήθηκαν στην περιοχή και κατέγραψαν με το φωτογραφικό τους φακό τις φυσικές ομορφιές του τόπου.

 

Ένα χρόνο μετά, αυτές οι εικόνες παρουσιάζονται στους πολίτες του Δήμου και όχι μόνο. Μέρος της έκθεσης έχει ήδη παρουσιαστεί στη Διεθνή Έκθεση τουρισμού PHILOXENIA στη Θεσσαλονίκη και στην Athens International Tourism Expo στο Metropolitan Expo.

 

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 4 έως τις 17 Μαΐου, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Λαγονησίου (Λεωφ. Καλυβίων 64) και θα είναι ανοιχτή τις καθημερινές 6-9μμ και τα Σαββατοκύριακα 12-9μμ. 


Όνομα:
Σχόλιο:
 
 
Created by | INCOM CMS